欢迎来到ALV国际课程!
全国统一客服热线: 400-900-1803
SAT1阅读
SAT1阅读
课程特色:
  • 入学测试
  • 模考&规划
  • 1对1授课
  • 逐题精讲
  • 作业精批
  • 督导&答疑
  • 外教批改
  • 在线咨询
课时数:
32课时
  • 课程介绍
  • 1对1专家
  • SAT阅读真题及答案解析

      

      SAT考试真题是很重要的备考资料,那么,很早以前的真题资料还有参考性吗?其实大家可以先以最近真题为主,以前的真题资料为辅进行练习。下面小编为大家整理了一篇SAT阅读真题及答案解析,供大家参考。

      

      Passage 1

      

      Every age, after his own, has gone in search of Shakespeare. The first biography was written in 1709. Now it is a poor year for the Shakespeare business when two or three more do not show up on bookstore shelves. We want to know who he was hoping that the narrative of his life will somehow explain the genius of his writing. But it never does. We find him but who we find only adds to the mystery. How is it that a man without a university education, a glover's son from a small Warwickshire market town, could have written the plays and poems that have spoken to generations of readers and theatergoers?

      

      Passage 2

      

      Stratford. Shakespeare's hometown, has become an almost sacred place of pilgrimage, with tourists waddling reverently around the spectacularly tasteless cathedral of the Shakespeare Memorial Theatre. An impressionable few of them are even moved to doff their caps or discard their ice creams. Shakespeare's familiar high-domed head, an image that is quite possibly not him at all, has adorned everything from TV beer commercials to British currency. He is the presiding genius of the national spirit, a kind of hero in a neck ruff. Without him industries would crash and ideologies crumble. It is even rumored that he also wrote plays.

      

      分析: Passage1 对Shakespeare是正面的态度。而Passage2 对Shakespeare是负面的态度。从首句的tasteless cathedral就可以看出。整个P2比P1要难以看懂些。P2的每一句都是对Shakespeare的一个讽刺,不明白为什么去悼念他,讽刺整个经济对他的依赖,讽刺人们对关于他评论的盲从。

      

      1. The author of Passage 1 would likely claim that Stratford's having become "an almost sacred place of pilgrimage" is

      

      (A) inappropriate given Shakespeare's humble beginnings

      

      (B) at odds with Shakespeare's current status among literary scholars

      

      (C) unsurprising given the intense curiosity Shakespeare inspires

      

      (D) unusual in an age that commercializes Shakespeare

      

      (E) puzzling considering how small the town of Stratford is

      

      分析:P1观点对Shakespeare正面态度,选择一个符合P1想法的就为答案。

      

      2. Compared with the tone of Passage 1. the tone of Passage 2 is more 求异/态度

      

      (A) optimistic

      

      (B) appreciative

      

      (C) impartial

      

      (D) uncertain

      

      (E) irreverent

      

      分析:P2对Shakespeare是负面态度及讽刺。选表达负面的选项。

      

      3. "familiar" most nearly means 词汇题

      

      (A) sociable

      

      (B) presumptuous:of a person or their behaviour) failing to observe the limits of what is permitted or appropriate

      

      (C) ordinary

      

      (D) closely acquainted

      

      (E) easily recognized

      

      分析:Familiar:well known from long or close association;(familiar with)having a good knowledge of

      

      4. The final sentence in Passage 2 is best interpreted as 推理题

      

      (A) a self-deprecating acknowledgment that the author is not an expert on Shakespeare

      

      (B) a factual observation about the extent of the public's knowledge of literature

      

      (C) a humorous admission that a great deal remains unknown about Shakespeare's life

      

      (D) a derisive comment about the public's lack of real engagement with Shakespeare's work

      

      (E) a snide commentary on the public's willingness to believe rumors

      

      5. Both passages support the point that 求同题

      

      (A) many of the generally accepted details about Shakespeare's life are probably inaccurate

      

      (B) Shakespeare was a genius of the highest magnitude

      

      (C) few people today actually read Shakespeare's work

      

      (D) very little is known about certain periods of Shakespeare's life

      

      (E) a thriving industry is dependent on Shakespeare's life and work

      

      分析:第一篇文章Now it is a poor year for the Shakespeare business when two or three more do not show up on bookstore shelves.第二篇文章Shakespeare's familiar high-domed head, an image that is quite possibly not him at all, has adorned everything from TV beer commercials to British currency.分别都提到Shakespeare对经济的重要性。

      

      以上就是SAT阅读真题及答案解析。同学们可以学习上面的解题方法,在做题时合理使用,希望这篇文章对大家有帮助。


    福田校区:15820485183 立即咨询

    南山校区:15817471822 立即咨询

    国际课程:13590161071 立即咨询

     

    全国统一热线:400-900-1803

  • 名师打造权威教学方式 一对一为您服务
    1502420716129155.png
    个性化教学 高科技阻力学习效果提升


    • 授课方式任选

      1对1、1对多个性化教学,在线1对1授课
    • 在线服务多样

      升学资讯,在线答题练习,直播讲座

    超强师资阵容 教学名校学霸
    • 98%

      国际名校毕业

      98%的名师皆出自国际名校,超强的师资阵容
    • 5%

      名师录用率5%

      层层选拔,录用率仅5%,全优秀才能成为ALV教师
    • 75%

      中考押题命中率75%

      历年真题预测,准备时间充裕
    • 100%

      一线教学经验

      名师多年的教学经验,各类问题都了如指掌
    • A Star

      考试A*成绩高达95%以上

    • 10万+

      学员的一致选择

      ALV名师辅导学员人数已超10万+



ALV旗下品牌:

全国统一客服电话

400-900-1803

服务时间:07:00~00.00

地址:

深圳市福强路与皇岗公园一街交界处凯悦绿城3101/3102室

微信公众号
深圳一等文发展有限公司 Copyright © 2015 . All rights reserved.粤ICP备12055943号-3

粤ICP备12055943号-3
免费申请试听

一对一免费咨询指导

ALV微信二维码
扫描二维码 关注ALV微信平台